Nov 21 2014

IMG_9272-321

Empties är något som är rätt vanligt i skönhetsbloggar-världen och nu tänkte jag försöka mig på denna lilla tradition. Empties-inlägg innebär att man visar upp de produkter som man lyckats göra slut på och nämner något om vardera produkt. Snabbrecensioner skulle man kanske kunna säga att inläggen är, lite kort och gott sådär. Eftersom jag har förmånen att få hem lite produkter då och då så hinner jag sällan göra slut på allt så dessa inlägg kanske inte kommer upp så frekvent som andra. Idag har jag iallafall fyra produkter att visa upp.

1. Bliss – Body Butter Lemon & Sage: Denna citrusdoftande bodylotion är av den krämigare typen och går snabbt in i huden utan att lämna något kladdig hinna. Huden blir mjuk, len och väldoftande. Jag har haft en provförpackning på denna och en fullsize kostar 295 kr för 200ml. Lite väl saftigt faktiskt då jag inte upplever krämen som särskilt dryg. Jag skulle gärna vilja ha den här i mitt badrumsskåp igen men priset får mig att tänka till både två och tre gånger.

2. L´Oréal Paris – Volume Million Lashes Mascara So Couture: Den här mascaran släpptes tidigare i våras och har sedan dess varit min favorit. Mina fransar får en naturlig look med mycket svärta som varken fäller under dagen eller som är svår att tvätta bort. Den mjuka gummiborsten har små korta piggar som blir kortare ju närmare änden du kommer på borsten. Jag har inga problem med att arbeta med borsten och den separerar mina fransar ordentligt utan att bjuda på klumpar. Klumpfri förbli mina fransar även efter flera lager mascara. Prislappen ligger på 179 kr och jag har redan köpt en ny. Fantastisk!

3. Yves Rocher – Pear Caramel Duschcréme: En av årets juldofter från Yves Rocher är denna Pear Caramel. Doftar som inlagda päron med en hint av karamell. Duschkrämen skummar bra och lämnar huden mjuk och väldoftande. Den här lilla flaskan ligger på 19 kr och är perfekt om man vill testa på doften. En fullsize kostar 69 kr för 400ml. Jag har redan införskaffat en fullsize och lite annat smått och gått i denna serie.

4. Barnängen – Lenande & Olja Duschkräm: En duschkräm åt det oljigare hållet. Lämnar huden mjuk och len tack vare de tre olika sorterna olja som krämen innehåller. Skummar bra och är dryg men doften är lite för stark för min smak så något nytt köp blir det inte. Kostar runt 30 kr i livsmedelsbutiker.