Nov 24 2014

IMG_9818 IMG_9819 IMG_9824 IMG_9825

I förra veckan hämtade jag ut ett megapaket från Yves Rocher med årets julklapp. Jag trodde att julklappen kanske skulle vara i stil med förra årets (som var grym) och fick därför världens chock när jag öppnade paketet och hittade 24 små vita påsar. De gulliga tjejerna på YR har pillat ihop en julkalender med några av säsongens måsten och andra stora favoriter på huvudkontoret. Förutom de numrerade påsarna så medföljde även klädnypor och snöre för att kunna hänga upp den. Åh så glad jag blev! Nu får det mer än gärna bli december så jag får hugga in på mina kalendrar. Tusen tack Yves Rocher ♥


Jag har den här kalendern samt den från The Body Shop. Är ni intresserade av att veta vad som finns i de båda här på bloggen? Och vill ni i så fall ha ett inlägg om dagen eller en veckosammanfattning?