Dec 20 2013

IMG_4549

Förra fredagen fick jag ett sms från posten om att ett paket från Yves Rocher var på väg till mig varav jag direkt fick panik och noja för jag hade ju inte beställt något? När paketet kom fram nu i veckan så visade det sig att Yves Rocher skickat mig en julklapp som tack för det gångna året. Hur gulligt är inte det?! Och det var inte någon dålig julklapp inte. Paketet innehöll en skimrande bodylotion med doft av vanilj (limited edition), en flaska parfym med vaniljdoft, ett läppstift, två nagellack och så lite gotte från Lakritsfabriken. Både läppstift och nagellack har jag testat sedan innan från YR (dock inte dessa nyanser) så det vet jag är bra grejer, parfymen föll jag för direkt så den kommer jag garanterat att köpa själv sen och lotionen har jag som hastigast prövat på armen. Doftar gott och ger ett fint skimmer. Inget jag använder till vardags men tänkte smörja in mina armar och dekolletage på julafton och nyår om det vankas klänning. Tror den blir perfekt till sommarbenen sen också! Tusen tack för denna fina julklapp ♥