Oct 18 2014

Del två av recensionspaketet från Yves Rocher kommer härmed.

IMG_8717-43

Grand Rouge Lipstick ”Rouge Vif” 129 kr – ”Det ultimata läppstiftet för dig som vill ha oslagbar färg som verkligen varar. Förvänta dig maximal färgintensitet, lång hållbarhet – och inte minst en mjuk, knappt märkbar känsla som du kommer att älska. Med vårdande, utslätande kameliaolja.”

Det här läppstiften från Yves Rocher är ett riktigt bra till ett riktigt bra pris. Läppstiftet kommer i en guldig plasthylsa som tyvärr blir ful rätt fort då alla fingeravtryck lämnar spår efter sig. Doften är den klassiska läppstiftsdoften så jag säger varken bu eller bä om det. Läppstiftet glider på som en dröm och känns väldigt lätt på läpparna efter applicering. Jag upplever att färgen sitter något bättre längs läpplinjerna än mitt på läppen och jag behöver applicera på lite mer efter ett par timmar. Allt som allt så tycker jag att hållbarheten är väldigt bra sett till priset man får betala och jag skulle kunna tänka mig en eller två nyanser till i min samling. Tur det finns 17 till att välja på.

IMG_8733-59

Concealer Radiant Youth Corrector Pen ”Beige” 129 kr – ”Fixa skuggorna med några enkla penseldrag! Denna ljusreflekterande concealer lyser upp mörka partier, jämnar till huden och döljer ålderstecken. Den perfekt täckande formulan innehåller pärlemor omsluten av rosvax och ger en snabbt visuellt föryngrande effekt som håller hela dagen.”

Inte ett dugg imponerad av den här concealern. Jag tycker att den är svårjobbad och att den lätt blir kakig på huden. Dessutom tycker jag inte att den verkar som ljusreflekterande. Nej, spara era slantar eller köp L´Oréal Lumi Concealer istället. Där har ni en bra OCH ljusreflekterande concealer.

IMG_8743-69 IMG_8747-72

Mascara Volume Elixir ”Noir” 149 kr ”Den krämiga formulan ger rejäl fyllighet utan att tynga ner, och ett resultat som håller hela dagen. Borsten är utrustad med dubbla fibrer för en perfekt applicering; de mjuka fibrerna ger volym utan klibb, medan de fastare fibrerna ger definition och längd. Den koniska formen gör det dessutom lätt att komma åt ögonvrårna och nedre fransraden.”

Det här är en helt okej vardagsmascara för min del. Jag får långa och fint separerade fransar men inte särskilt mycket volym. Formulan är varken för blöt eller för torr utan har en perfekt balans som gör att den är lätt att jobba med. Borsten är lite för stor för min smak och något hård. Mascaran håller fint en dag utan att varken fälla under ögat eller ovanför (dvs. under brynen). En helt okej mascara – varken den sämsta eller den bästa jag testat. Jag nog att jag kan hitta ett par bättre alternativ i samma prisklass.


Produkter utskickade för recension. Mina åsikter är mina och kan inte påverkas av tredje part.