Oct 19 2014

whisful

Idag bjuder jag på ett litet kollage med ett par saker som jag just nu tänker lite extra på. Lite härlig scrub i duschen nu när huden börjar strejka vore guld värt. Likaså vore en fullsize av ett läppstift från Shiseido guld värt idag. Har en miniversion här hemma och färgen är perfekt för mig. My lips but better. En ny svart bomberjacka har stått på önskelistan ett tag och den här från Lindex ser grym ut. En stor, mysig men ändå snygg collagetröja kunde gärna fått flytta in i min garderob – den ovan är från H&M. Till sist så hade jag gärna slagit mig till ro i soffan med Fredrik Backmans nya bok och som alltid önskar jag mig en ny plattång. Ja önska får man!

  1. Läppstift: Perfect Rouge PK307 Tourmaline – Shiseido
  2. Bok: Britt-Marie var här – Fredrik Backman
  3. Tröja – H&M
  4. Plattång – ghd
  5. Bomberjacka – Lindex
  6. Shea Body Scrub – The Body Shop
  7. Wild Argan Oil Body Scrub – The Body Shop