Oct 10 2014

IMG_8514-5 IMG_8518-9

Har ni hört talas om Reddville någon gång? Det är ett företag som erbjuder gratis tamponger med posten. Det man behöver göra för att fortsätta få utskicken är att ge feedback på den reklam som syns på askarna. Jag prenumererade på detta när konceptet först lanserades i Sverige för några år sedan – då gick det under namnet Tampons for free. Hur som haver så hade jag helt glömt bort att tjänsten fanns tills jag på senaste tiden sett företaget i en massa sociala medier. Jag tecknade upp mig igen och den här gången anmälde jag mig även till deras Shesocial-nätverk. Ett nätverk för bland annat bloggare som då brukar få så kallade Vip-utskick. Det vill säga utskick med ett par produkter från månadens samarbetspartner.

Jag har numera guldfiskminne och glömmer bort saker snabbare än snabbast, därför blev jag också väldigt förvånad när jag häromveckan fick hem ett utskick. Utskicket innehöll ett par intimvårdsprodukter från samarbetspartnern RFSU. Lite ”bra och ha saker” att ha hemma. Vi får väl se om jag har turen att få något nytt vip-utskick i framtiden. Och om jag blir lika förvånad då.