Oct 29 2014

IMG_9246-295

I förra veckan kom posten med ett paket från Apotek Hjärtat som innehöll ett par nyheter från det egna märket Apolosophy. Jag har testat några få produkter innan från märket som jag gillat så det ska bli superkul att även få testa nyheterna. Produkterna finns i butik och online nu.

Apolosophy är utvalda produkter inom ansikts- och hudvård samt makeup. Filosofin bakom Hjärtats eget varumärke är att genom omtanke och kunskap erbjuda produkter som ger välbefinnande till ett vettigt pris. Alla produkter är noggrant utvalda och kvalitetssäkrade vad gäller producenter och innehåll.

IMG_9254-303Enligt Apotek Hjärtat så handlar välbefinnande också om en känsla. Det kan vara en produkt som är fin att ha framme, är trevlig att ge bort eller helt enkelt bara känns bra och ger dig en känsla av lyx. Därför presenterar Hjärtat nu en ny serie hudvårdande produkter baserade på två olika bär (havtorn och hjortron) i fin design. Hög kvalitet, snygg design och funktionella förpackningar  är gemensamt för produkterna. Alla är noga utvalda för att leva upp till Apotek Hjärtats krav på innehåll, säkerhet och funktion. Hudvårdsserien består av Body Lotion (200 ml, 69 kronor), Body Wash (200 ml, 59 kronor), Body Scrub (150 ml, 69 kronor), Body Butter (200 ml, 79 kronor) och Creme Deo (50 ml, 49 kronor).

Sea Buckthorn (Havtorn) innehåller vitamin C och hudvårdande omega. Havtornsolja innehåller karotenoider, flera vitaminer och antioxidanter samt Omega 3 & 6, 7 & 9. Havtornsoljan är även rik på Vitamin E, Vitamin K och pro-A-vitamin. Wild Cloudberry (Hjortron) är rik på vitaminer och mineraler och är fuktgivande. Hjortron innehåller vitamin C och ger huden en vacker och naturlig lyster. Hjortronfröolja och bärens fettsyror skyddar huden mot yttre påfrestningar.

Jag har fått hem en body butter, en scrub och en duschkräm i doften Sea Buckthorn. Jag har hunnit testa produkterna en smula och jag gillar dem faktiskt. Kroppssmörjet går in i huden relativt fort utan att lämna en kladdig hinna och scruben är supermysig med sin krämiga konsistens. Doften på produkterna känns fräsch men samtidigt väldigt mild och förpackningarna är så snygga. Tummen upp än så länge.

IMG_9260-309Förutom hudvårdsserien så lanseras även ett par tillskott till märkets redan befintliga makeupsortiment. Chubby Gloss Stick är ytterligare ett tillskott till världens alla läpp-pennor men ett trevligt sådant. Pennorna från Apolosophy ger en skir nyans men rejält med glans. Konsistensen är mjuk och glider på läpparna som en dröm. Pennorna vrids upp så i hylsan så här behövs ingen vässare och kommer i sex olika nyanser varav jag har fått hem 3 – 06 Mulberry Sparkle, 03 Red Fusion & 04 Coral Carnival. Priset ligger på 79 kr/st. Missa inte dessa! En CC-cream lanseras också som ska ge en kombinerad effekt av en fuktkräm och en foundation. CC-cream ska också täcka ojämnheter och ge en jämn och matt hudton. Kommer i tre nyanser – light beige, medium beige och dark beige – till priset av 139 kr. Tyvärr är den ljusaste nyansen alldeles för mörk för mig så det blir inget test av den för min del.


*Pressutskick