Sep 09 2014

IMG_7910-5 IMG_7911-6

I augusti fyllde Glossybox 3 år på den internationella marknaden och augustiboxen var därmed en jubileumsbox för att fira födelsedagen. Min box innehöll:

♥ Anatomicals – Mattifying Anti Grease Face Mask (39 kr / 15 ml)

♥ The Body Shop – Body butter Wild Argan Oil (185 kr ( 200 ml)

♥ ModelCo – Pressed Bronzing Powder (180 kr / 3,6 g)

♥ Jelly Pong Pong – Fairy Lashes Curl Mascara (215 kr)

♥ Edge Cosmetics – Torrschampo (199 kr / 200 ml)

♥ Thierry Mugler – Angel EdP (Bonus)

♥ Fleur de Santé – Precious Skin Boost Anti-Aging Night Cream (Bonus)

Till att börja med så vill jag säga två saker. (1) Hur vore det med lite nya fräscha (och lyxiga) varumärken? (2) Den tråkigaste jubileumsboxen i modern tid. Med det sagt så vill jag ändå framhäva att jag i stort sätt är nöjd. Det är fullt användbara produkter och jag gillade både mascaran, parfymprovet (jag fick dessutom två i min box) samt bodybuttern från TBS. I boxen fanns också en inbjudan till en VIP-kväll hos TBS så det ska jag och en vän gå på imorgon. Blev helt förälskad i doften på Wild Argan Oil så ska köpa på mig en duschkräm och möjligtvis en lotion. Jag hade tänkt avsluta min prenumeration (igen) efter den här boxen men ångrade mig när jag fick ett roligt mail idag. För att läsa mer om det (SPOILER) så tryck på läs mer.

Glossybox presenterade igår ett samarbete med Make Up Store, ett av Sveriges ledande sminkvarumärke. ”Genom detta samarbete kommer Glossybox ta med sina prenumeranter på en resa i sminkets tecken.” Fem månader i rad (sep-jan) kommer Make Up Store vara med i boxen med en fullsize produkt, först ut är deras populära lösögonskugga – Eyedust.

Ett samarbete som jag gillar. Jag är sällan inne på MUS här i stan och är inte särskilt bekant med deras produkter. Har som högst testat 5 produkter därifrån – varav 1 borste – under min livstid. Så det här blir spännande. Hoppas bara att nyanserna på produkterna kommer att vara användbara och att det övriga i boxarna kommer att vara någorlunda intressant.