Jun 12 2014

IMG_6287Som ni kanske minns så fick jag för ett tag sen hem lite smycken ifrån Timi Accessories som jag själv valt ut i egenskap som bloggambassadör. Näst ut att visa är dessa multiarmband som finns i flera färgställningar. Himla lika Hipanemas armband och det var lite därför jag valde ut dem. Vem visste att jag två dagar efter beställningen skulle vinna ett riktigt Hipanema armband.

Nåväl, det rosa och gula armbandet är min stora favorit av dessa två. Blir finfint till en svart klänning och ballerinaskor någon varm sommarkväll. Det svarta blev jag inte lika glad i men så var det en chansning också. Nackdelen med Timi´s webbshop är att den inte alltid håller måttet och ofta saknas det bilder på produkterna, så var det med detta svarta armband. Som jag sagt innan så behöver webbshoppen en smula kärlek av ägarna för smyckena är så pass fina att de förtjänar att bli representerade på ett bra sätt!