Jun 17 2014

kappahl

Hösten hos Kappahl går i två olika linjer; den nordiskt minimalistiska i kombination med sportig urban streestyle samt den  moderna grungen i kombination med romantiken. Ovan ser ni mina fyra favoritlooker för hösten och look nr 1 samt nr 3 vill jag kopiera rakt av i höst. Så snyggt! Dessutom vill jag kolla närmare på den vita klänningen som visas i look nr 4. Kappahls egna ord kring de två linjerna kan ni läsa nedan.

Nordiskt minimalism i kombination med sportig urban streestyle: Nyckelplaggen som ger känslan för trenden är bikerbyxan, t-shirten med tryck och den korta fuskpälsjackan. Färgerna håller typiskt nordiskt svart/vitt och grått med accenter som klarblått och oliv. Den effektfulla looken med olika strukturer och material som konstläder, spets, trikå och päls sätter den här heta hösttrenden.

Modern grunge & romantik: Här är den småblommiga klänningen ett nyckelplagg som med fördel matchas med den långa stickade koftan och en stor halsduk. Denim i olika tvättar kombineras med den rutiga flanellskjortan eller den romantiska broderade blusen. Förutom flanell, stickat, denim och broderi hittar vi även plagg i härliga chiffonger. Färgerna bordeaux, dimrosa och blått kombineras med olika toner av denim och grått för att skapa en modern och romantisk grunge-känsla.