Jun 16 2014

IMG_6364

Essie släpper nu ett snabbtorkande lack vid namn ”quick-e”. Flaskan kommer med en pipett som du använder för att applicera lacket. Genom att droppa 1-2 droppar på nymålade naglar (applikatorn får inte vidröra nageln) så ska de silikonbaserade dropparna skydda ditt nagellack samt ge en jämn och fin finish. Jag har testat ”quick-e drops” de senaste gångerna då jag målat naglarna och jag är till stor del nöjd med resultatet. Jag har inte testat så många snabbtorkande lack och har därmed inte mycket att jämföra med, men jag tycker att quick-e härdar på ett kick och det spelar ingen roll om jag har ett eller två lager med lack under. På så sätt är jag väldigt imponerad!

Jag stör mig dock på att jag alltid får lack över hela fingrarna när jag kör med denna. Det spelar ingen roll om jag tar 1 droppe istället för 2 eller om jag applicerar droppen/dropparna på olika ställen på nageln – jag får ändå lack överallt. Nu känns lacket mer som en nagelolja (tack vare silikonet skulle jag tro) så det blir inte stelt och är lätt att torka bort, speciellt eftersom naglarna torkar så fort. Men ändå. Jag stör mig! Vad gör jag för fel liksom eller är det vad man får vänta sig av en sån här produkt? Hur som så älskar jag hur fort det torkar och därför har detta blivit min nya favoritprodukt. Det andra får jag väl lära mig att leva med eller så kanske någon kan dela med sig av några tips på applicering. I butik nu och rek. pris är 145 kr.