Jun 10 2014

IMG_6324Haute in the heat // Urban jungle // Fierce, no fear // Roarrrrange // Strut your stuff // Ruffles & feathers

Den här veckan släpps sommarkollektionen från Essie, vilken ni kan se ovan. Sommarens kollektion är inspirerad av kvinnor med instinktiv stil och består som vanligt av 6 lack. När jag först fick hem kollektionen var jag inte helt imponerad men den har växt sig starkare hos mig och ju mer jag tittar på lacken desto mer gillar jag dem. Det enda lacket jag inte riktigt gillar är det bruna Fierce, no fear. Tror att just den nyansen får vila fram till höstkanten. Min stora favorit i kollektionen är Urban Jungle, men jag gillar även Haute in the heat och Ruffles & feathers. Det hallonrosa Haute in the heat är väldigt lik Style Hunter som kom med vårens kollektion. Så pass likt att min sambo inte kunde se någon skillnad på de båda samt Royale från Diors vinterkollektion. Hur underbar färgen än är så behöver man inte båda i mitt tyckte. Eller som i mitt fall tre liknande. Hur som haver, kollektionen släpps den här veckan som sagt. Lacken kostar 129 kr/st och jag tycker nog att ni borde ta er en titt.

IMG_6336

Favorit?

*Pressutskick