May 02 2014

IMG_6186 IMG_6191 IMG_6195 Cherry Me, Hydrate, Peach Kiss, Intense Care, Pink Punch, Freshen

Så har då äntligen Baby Lips landat i svenska butiker. Än så länge finns det sex olika varianter, vilka ni ser ovan. Tre ger en lätt hint av färg och tre är neutrala med SPF 20. Baby Lips är ett läppbalsam som ska tillföra fukt till läpparna och har återfuktande ingredienser som aloe, honung och sheasmör. Jag hade testat Hydrate & Pink Punch ett tag innan jag fick detta pressutskick då jag var med i en testpanel för blogg.se och jag är helt frälst. Jag som annars aldrig smörjer läpparna särskilt regelbundet. Baby Lips finns ute i butik nu för 39 kr/st och det ryktas redan om slutförsäljning på flera håll.

Cherry Me – Doft av körsbär med en hint av röd färg

Hydrate – Doft av citron och basilika, SPF 20

Peach Kiss – Doft av persika med en hint av nude färg

Intense Care – Doft av körsbär och mandel, SPF 20

Pink Punch – Doft av passionsfrukt men en hint av rosa färg

Freshen – Doft av mint, SPF20

Har ni testat Baby Lips?