Apr 13 2014

IMG_5323

L´oréal släppte för ett par veckor sedan Blur Cream och utökade därmed också sitt Nude Magique sortiment. L´oréals egna beskrivning om Blur Cream lyder;

Efter succéprodukterna BB och CC creams kommer nu Nude Magique Blur Cream. Blur Cream är silikonbaserad och har en ultralätt konsistens med diskret täckning. Resultatet blir en jämnare hud med mindre synliga porer och ett sammetslent resultat. Den kan användas enskilt eller som primer under din BB/CC cream eller foundation.

Om jag hade sett dessa i affären utan någon som helst förkunskap så hade jag trott att det här var en ny form av BB/CC cream. Inte minst för att de kommer i två olika nyanser – Light to medium samt Medium to dark. Blur Cream är i mina ögon inget annat än en primer, oavsett vad L´oréal själva anser om denna produkt. Nyansmärkningen är inte ens nödvändig för väl på huden så ger den absolut ingen färg alls. Som primer gör den sitt jobb – som så många andra primers – men mer än så är det inte. Det finns inte någon som helst wow-känsla över produkten och om man nu förväntar sig någon form av täckning så kommer man att bli besviken. Prislappen ligger på 169 kr och Blur Cream finns i butik nu. Köp om du vill ha en helt okej primer i budgetklass annars kan du hoppa över!

*pressutskick