Apr 13 2014

bwfriday

Kofta, H&M // Blus, LINDEX // Byxor, SHEINSIDE

OMG! Hon fastnade på bild för en gångs skull! Skämt å sido – det var ju ett tag sedan jag körde outfitbilder av flera anledningar. Dels har jag inte riktigt haft tid till det och sen har jag brottats med det faktum att jag inte köper lika mycket kläder längre. Det i sig är ju inte särskilt dumt men jag har känt att det kanske är svårt att visa upp outfits när 90% av plaggen inte längre finns kvar i butik. Jag har dock kommit fram till att jag kör på. Det finns ju nästan alltid något liknande ute i butik eftersom många av mina plagg är rätt basic och syftet är väl ändå att försöka inspirera och inte att visa upp det senaste. Vad tror ni om resonemanget? Jag hoppas iallafall att det kan fungera för er, för jag är dessvärre inte gjord av pengar haha. Nå väl, i fredags gick jag all in på svart och vitt. Slappt som tusan med de lösa siluetterna men ändå rätt uppklätt.