Feb 17 2014

Shot_02_032_approved Shot_05_035 approved Shot_10_014 1_approved

Nelly firar 10 år och lanserar sin största kampanj någonsin tillsammans med Leighton Meester, mest känd som Blair i TV-serien Gossip Girl. En del bilder har redan släppts som ni kan se här och en utökad kampanj går upp på Nelly.com den 24e februari. Då finns även plaggen som frontas i kampanjen till försäljning på hemsidan. Jag ser fram emot att få ta del av hela kampanjen när den släpps och hur vacker är inte Leighton? Älskar bilderna här ovan! Vad tror ni om detta?

Födelsedagsfirandet startar den 24 februari och sker i sann Hollywood-anda genom Nellys största kampanj någonsin, frontad av amerikanska skådespelerskan och sångerskan Leighton Meester, känd för sin medverkan i TV-serier som Gossip Girl. Leighton har blivit en stilikon för unga tjejer över hela världen. ”En Nelly-tjej beskrivs som ung, rolig och självsäker, det är verkligen smickrande att betraktas som en. Jag tvekade aldrig på att tacka ja till samarbetet. Det bästa av allt är att jag själv fått välja alla kläder i kampanjen, så det är bara saker som jag känner mig bekväm med att bära.” säger Leighton Meester. För kampanjen har Leighton Meester valt ut sina favoritplagg ur Nellys vår- och sommarkollektion.