Jan 29 2014

escada

Inspirerad av den berömda drinken Piña Colada är ESCADA Born in Paradise en förtrollande cocktail av ananas och kokosmjölk, som mixats med de vattniga och syrliga noterna hos vattenmelon, grönt äpple och har förstärkts med trä-, mysk- och gräddnoter. Doften är sprudlande i sin karaktär och bjuder först på frestande och läckra fruktnoter och en smittande, lättsam känsla med inspiration från tropiska dagdrömmar – vilket gör den till den perfekta sommardoften som tar med dig till paradiset.

Smet in på Kicks för någon vecka sedan för att dofta på denna nyhet från Escada och fastnade direkt. Igår på Åhlens stod jag och luktade på den igen. Den måste nog bli min förr eller senare för den här doften kan jag nog inte leva utan. Har egentligen inte någon koll på parfymerna från Escada sen innan men jag kanske borde gå en doftrond för det kanske finns fler godbitar? Har du doftat på Born in Paradise eller har du någon annan favorit från Escada?