Dec 05 2013

im

Okej, jag hade ju faktiskt inga planer på att köpa något från Isabel Marants kollektion för H&M men när jag såg att en del av produkterna kommit in igen kunde jag inte låta bli. Tröjorna och en blus från barnavdelningen var det som kändes mest lockande från kollektionen och en långärmad tröja fick det bli. Jag hämtade ut den igår och oj så fin och så skön. Jag har länge känt en saknad av tröjor av detta slag i min garderob så jag tror minsann att den kommer bli välanvänd.

Ska dock erkänna att jag först var lite osäker på om jag skulle behålla den då den är så lång. Skitsnyggt på en rak person men för mig med både höfter och booty så funkar det inte att ha den rakt upp och ner. Jag får istället ha den lite lös på höften och jag kände att det kanske fick mig att se lite plufsig ut. Ja man är väl sin värsta fiende på så vis. Men tröjan får stanna och kroppsnojan får liksom jobbas bort.