Nov 07 2013

IMG_3140 IMG_3141

L´oréal Paris Elvital Extraodinary Oil Fine Hair (säg den meningen efter några glas vin..) är en höstnyhet som landade hos mig via ett pressutskick för någon månad sedan. Oljans formula har en unik sammansättning av 6 blomoljor som ska ge håret det där lilla extra. Till skillnad från andra håroljor så kommer denna med en spraypump och den unika mikrodifusionen av oljan ger en underbar lätthet och väldigt luftig finish.

Jag hade inte några höga förväntningar på denna då originalet inte föll mig alls i smaken förra året men jag har blivit positivt överraskad och oljan har blivit välanvänd. Den doftar blommor, tillför glans och gör mitt hår supermjukt. Jag gillar att den kommer i en spraypump, för lets face it, ibland är det så skönt att slippa kladda med produkter. Tyvärr gör också spraypumpen att det är väldigt lätt att överdosera mängden. Även om det kanske inte märks på håret så märks det definitivt i flaskan. Odryg är bara förnamnet och detta drar tyvärr ner betyget! Oljan finns i butik nu och har ett rekommenderat pris på 115 kr.

Betyg: ♥♥♥ // ♥♥♥♥♥