Nov 20 2013

peeloff

Isadora har släppt en kollektion med holografiska lack vilket i mina ögon är rätt ointressant. Det intressanta däremot är att med kollektionen släpps även peel off base. Så här beskriver Isadora själva sitt nya baslack;

Använd ditt nagellack i en timme, en dag eller på en fest! Byt eller ta bort nagellacket på ett ögonblick utan nagellacksremover! Fungerar i kombination med alla sorters nagellack: färgade lack, glitter- eller specialeffektslack! Vattenbaserad formula fri från lösningsmedel. Skapar ett skyddande skikt mellan nagelns yta och nagellacket. 
Skyddar nageln och bevarar nagelns fuktbalans, torkar inte ut eller sliter på nagelns yta.

Jag känner helt plötsligt att jag älskar alla mina glitter- och liquid sandlack lite mer just nu. Sist jag skulle ta bort det sistnämnda kämpade jag i en kvart. Så peel off base är räddningen för oss som gillar glitter och sand men som avskyr att ta bort det. Så hur fungerar peel off base? Enligt Isadora ska man (1) applicera ett täckande lager över hela nageln, (2) låt det torka ungefär fem minuter eller tills den vita basen har blivit genomskinlig, (3) applicera valfritt nagellack och (4) när du vill ta bort lacket, börja vid nagelbädden och bara dra av det. Kanon! Lacket släpps den här veckan och prislappen ligger på 69 kr. Jag kommer att köpa minst ett. Kommer du?