Nov 10 2013

beautywant

”Pinched”, NYX // Illuminator, NYX // ”Rose Gold”, SLEEK // Royale, DIOR HOLIDAY 2013 // Borstar, REAL TECHNIQUES

I skönhetsväg så har jag för tillfället ett par saker på min önskelista, vilka ni kan se ovan. Jag har på sistone blivit smått besatt av rouge och just olika rosa nyanser är min svaghet. Ni vet ju att jag länge har önskat mig ”Orgasm” från NARS men nu har jag hittat två så kallade dupes på ”Orgasm”. Den första kommer från NYX och nyansen heter ”Pinched”. Den andra kommer från SLEEK Make Up och nyansen heter ”Rose Gold”. Jag har aldrig testat produkter från vare sig NYX eller SLEEK så jag kan inte riktigt bestämma mig för vilken av rougen jag bör satsa på. Klart är dock att prislappen är betydligt snällare än NARS så jag kommer nog att satsa på en dupe i första taget.

Från NYX skulle jag också gärna testa en illuminator men jag vet att Kicks säljer en liknande så jag kanske testar den först och främst, om inte annat så är den mer lättillgänglig. Till sist har vi ett nagellack från Diors julkollektion och borstar från Real Techniques som jag hört så mycket gott om. Både borstarna och nagellacken har jag önskat mig i julklapp från mannen så vi får väl se vad tomten kommer med.

Skulle ni vilja fylla på er sminkväska med något?