Nov 16 2013

hm

I torsdags släppte ju H&M sin gästkollektion i samarbete med Isabel Marant och i vanlig visa så kraschar hemsidan under släppet och man kan nu istället ”fynda” kollektionen på tradera för det tredubbla priset. Samma sak varje år. Nå väl, jag var inte ute efter något i kollektionen så mig rör det väl egentligen inte men jag störs något enormt av alla traderasäljare. Jag får spelet på dem rättare sagt! Var ni ute efter något och fick ni tag i det?

Jag beställde dock ett par saker tidigare i veckan från H&M, som ni kan se ovan. Det var 50% på utvalda varor, bland annat den stickade poloklänningen som jag redan har i marinblått. Jag gillar den enormt mycket så den här gången fick det bli en grön som jag tror gör sig jättefint i vinter. En enkel svart kjol från rean fick också följa med samt väskan som jag hoppas fungerar till min kamera. Efter några rabattkoder fick jag betala ungefär vad klänningen i vanliga fall kostar (inkl frakt). Helt okej tycker jag.