Nov 01 2013

IMG_3625

Som många av er redan vet så är jag ju en riktig sucker för bra prenumerationserbjudanden, jag har ju haffat ett par genom åren och senast var det Sofis Mode som lockade mig. Tre nummer av tidningen samt duschgel och bodybutter (fullsize) ifrån The Body Shop för 99 kr tyckte jag var ett riktigt kap. Det var flera år sedan jag läste Sofis Mode senast men jag gillar tidningen skarpt då den bjuder på mycket mode, skönhet och shoppingtips. En helt okej kontrast till alla övriga tidningar som bjuder på en större variation i innehåll och mer djupgående reportage/intervjuer. Ibland vill iallafall jag bara bläddra i en tidning och få lite snabba tips och inte mycket mer än så. Produkterna man får från The Body Shop är ifrån olive-serien och det var något jag inte testat innan. Mjukgörande, inte allt för stark doft och dryga produkter som snabbt blev favoriter. Erbjudandet finns fortfarande kvar om ni är sugna, ni hittar det isåfall här.

Vilken är din favorittidning? Har ni hoppat på något bra erbjudande på senaste tiden?