Oct 30 2013

IMG_3486

Hörrni, jag vet att bloggen möjligen är lite småtråkig just nu men det händer lite för mycket i det vanliga livet för tillfället. Jag skrev en tenta i måndags (som förmodligen gick åt fanders), har en presentation idag samt ytterligare en tenta på fredag så tiden och orken existerar inte riktigt. Allt är dock inte grått utan ett par ljusglimtar finns där också. Det verkar som om turen inte riktigt vill släppa taget om mig och just nu känns det mer än välbehövligt med lyckosamma händelser. Det har varit en tung start på hösten rent känslomässigt så jag hoppas det vänder nu.

Nåväl snart är veckans alla måsten över och jag kan äntligen andas ut och lägga mer energi på bloggen. Jag tar tillfället i akt och frågar er om det finns något speciellt ni vill se eller läsa om? Önskeinlägg? Önskekollage? Önskerubriker?