Oct 30 2013

 

Screen-Shot-2013-09-27-at-15.58.11-706x593Glossybox kör på ytterligare ett designsamarbete och den här gången är det svenska klädmärket Dagmar som står för designen. Dagmar kommer att formge novemberboxen och inspirationen till boxen står den egna höstkollektionen för.

”Designen på boxen är baserad på det mönster vi har plockat upp i höst i våra stickade plagg; lyxigt spetsstickade klänningar och tröjor. Vi ville att boxen skulle kännas som ett vackert smyckeskrin som du vill låta stå framme. Inspirationen till själva mönstret kommer från renässansen”, berättar Karin Söderlind på Dagmar.

Fy tusan så snygg box! Känns lyxig och är definitivt något jag kan ha framme. Vill ni haffa en egen box eller prenumeration så gör ni det här. Vad säger ni om denna box?

Bild + Info: Bon.se