Oct 01 2013

IMG_3101 IMG_3102IMG_3105

En höstnyhet från Maybelline är Browdrama, en brynmascara med en unik rundad borste som gör det enkelt att applicera mascaran och som ger snygga välformade bryn. Den gelbaserade och färgade formulan gör att brynen fixeras utan klumpar och andra konstigheter. Mascaran har lanserats i två nyanser; medium brown och dark brown, varav jag har den förstnämnda. Mascaran finns i butik nu och kostar 89 kr.

Jag har använt den här brynmascaran sen jag fick hem den för en vecka sedan och den har snabbt blivit en stor favorit i min necessär. Den ger verkligen snygga och markerade bryn men utan att kännas kladdig eller för konstgjord. Här snackar vi ett mycket mer naturligt och finare resultat än vid användning av brynpenna. Det är iallafall min åsikt. Mascaran är lätt att använda och jag tycker inte att man behöver vara rädd för överapplicering då formulan fördelar sig väl i brynet. Efter en lång dag så är brynen fortfarande lika fina och kompakta som vid applicering och inte en tillstymmelse av färgfällning går att finna. Den här är väl värd sina slantar och det enda negativa är att den endast kommer i två färger, jag hade önskat en lite ljusare variant.

Betyg: ♥♥♥♥ / ♥♥♥♥♥

Något du kan tänka dig att testa?

*pressutskick