Sep 22 2013

spendsavesep

SPEND: Tröja, Hunkydory // Nagellack, Dior // Jeans, J Brand // Skor, Isabel Marant // Väska, Marc By Marc Jacobs || SAVE: Tröja, Gina Tricot // Nagellack, Essie // Jeans, H&M // Skor, Mango // Väska, Mango

Det var ett tag sedan jag körde ett inlägg med spend or save så här kommer ett sådant. Igår när jag surfade runt efter material till detta kollage så hade jag flyt nog att hitta material för åtminstone 1-2 inlägg till av denna typ, som kommer upp här framöver. Det är väl lite så dessa kollage fungerar, ibland kan man sitta i timmar och leta copycats utan att hitta det man söker och ibland hittar man hur mycket som helst. Nå väl. Vad säger ni om dagens kollage? Själv skulle jag hoppa i budgetoutfiten här och nu. Så jäkla snygg om jag får säga det själv. Spend or save?