Sep 21 2013

opiholiday

När jag frågade vilka nyanser ni vill se från OPI´s julkollektion så svarade någon My Favorite Ornament och någon annan svarade Wonderous star så här kommer en kombinerad visning av de båda. My Favorite Ornament är ett champagnefärgat glitterlack som ger en lätt struktur på nageln. På bilden har jag två lager men tre vore nog det optimala då jag fortfarande kan se mina vita tippar i direkt solljus.

Wonderous Star har jag applicerat ett lager av på varje ringfinger och då ovanpå ett lager av My Favorite Ornament. Lacket är rätt skirt och går i kalla guldtoner med ett härligt skimmer och svarta glitterkorn. Jag har en tudelad åsikt om lacket. I ena sekunden tycker jag att det är rätt coolt och i andra tycker jag mest att det ser tacky ut. Därav min effektlackning. Vill ni se Wonderous Star i full manikyr så kolla in hos Honi eller Sminkan. Lacken finns i butik i mitten på november och kostar i vanlig ordning 150 kr/flaska.

Undrar lite vad jag ska ta för nyans härnäst? Känner mig lite stressad att prova igenom nyanserna då det snart trillar in nya lack. Någon önskan?