Sep 20 2013

wake-up-make-up_500x500 wakeupmakeup_bild_i_text

Efter ett par år med diverse BB-creams och nu senast även CC-creams så är jag på jakt efter en ny foundation. Jag vill ha en som täcker rätt bra men som ändå ser naturlig ut. Isadora har precis lanserat en ny foundation vid namn Wake Up Make-Up och som kommer i sex olika nyanser. Äntligen finns det även en riktigt ljus nyans (00 Fair) och jag tror att den skulle passa mig kanon. Jag är riktigt nyfiken på den här för den låter så otroligt lovande. Jag väntar spänt på att få ta del av recensioner hos de skönhetsbloggar jag följer innan jag själv kanske klipper till på en egen flaska. Finns i butik nu och kostar 159 kr.

Wake Up Make-up ger din hud ny lyster och minskar trötthetstecken. Den smälter sammetslent vid applikation och förenar sig perfekt med huden. Trollar bort små ojämnheter och fina linjer. Aktiva ingredienser som hyaluronsyra, oligopeptider och panthenol ger en intensiv fuktighetsbehandling. SPF 20 skyddar mot solens skadliga strålar.

Någon som har hunnit testa den?