Sep 20 2013

IMG_2749 IMG_2750

Blossum Clutch, SEE BY CHLOÉ // Flätad väska, GLITTER // Small Sloan , MICHAEL KORS // Bianca Jane On A Leash, MARC BY MARC JACOBS // Läppstift, ÅSA JUNGNELIUS KOSTA BODA // Armadillo Shoe Mini, ALEXANDER McQUEEN

Dessa tavelhyllor har fått vandra runt i vår lägenhet. Till att börja med så hade vi dem i köket med en massa matlagningsböcker, vilket jag tröttnade på ett efter något år och då fick dem åka ner i källaren. Efter ytterligare något år så fick jag en idé om att förvara mina nagellack på dem så min sambo fick borra upp hyllorna i mitt arbetsrum. Förvaringen av nagellack tröttnade jag på efter bara ett par månader eftersom det var så galet jobbigt att damma. Därefter fick dem bära lite allt möjligt av mitt skit här hemma tills jag för ett par veckor sedan fick den briljanta iden om väskförvaring. Sagt och gjort. Nu bor mina minisar och annat jag gillar på hyllorna och jag är äntligen nöjd.