Sep 26 2013

isabelamarant

En del bilder har nu läckt ut från H&M´s kommande gästkollektion med Isabel Marant. Ni kan se en del av produkterna ovan samt ett par av lookbook-bilderna men fler bilder går att se här. Kollektionen släpps online och i utvalda butiker den 14 november. Jag kommer att skriva mer om kollektionen när det närmar sig och när H&M officiellt har släppt bilder på hela kollektionen samt prislista. Av det lilla man sett hittills så tycker jag verkligen att kollektionen har fångat Isabel Marant på ett klockrent sätt och det finns en del fina produkter, exempelvis jackan här ovan. Men jag har dock inte sett något som är värt att fajtas över och det ska bli intressant att se hur prisbilden ligger. Mer information framöver helt enkelt.

Vad säger ni om kollektionen utifrån dessa glimtar?