Aug 26 2013

very

I september lanseras underklädeskollektionen Very Victoria Silvstedt by Marie Meili på Lindex. En kollektion modernt förföriska underkläder för olika tillfällen, inspirerade av Victoria Silvstedt. Very Victoria Silvstedt kollektionen bygger på konceptet perfekt passform kombinerat med dygnet runt-glamour. Den perfekta passformen fokuserar främst på bysten med fem bh-modeller som tar dig från en naturlig passform till en två storlekar större kupa. De fem modellerna är Diva, Voltage, Venus, VIP och Divine. Very Victoria Silvstedt kollektionen lanseras på lindex.com den 16 September.

”Vi ser Victoria Silvstedt som en självsäker, stark kvinna och det märks att hon verkligen tycker om den här kollektionen. Victoria om någon vet hur viktigt det är med vackra underkläder och hur mycket det gör för en fabulös look”, säger Inger Lundqvist, Design- och inköpschef för Lindex underkläder.

Min spontana tanke? Victoria Silvstedt, på riktigt?! Ett minst sagt oväntat samarbete i mina ögon. Underkläderna ser dock väldigt fina ut men jag undrar om dessa endast går att köpa online, big mistake i sånafall. Underkläder vill man ju testa ordentligt innan ett köp. Åtminstone vill jag det. Vill ni se produktbilderna så hittar ni dessa här. Vad tror ni om detta samarbete?