Aug 26 2013

gentlemens

Blå kavajBlåa byxor, MANGO // Grå kavajGråa byxor, MANGO

En av höstens stora trender är den maskulina och nästan lite gubbiga trenden som kantas av bland annat kostymer i olika utföranden. Tänk kritstrecksrandigt, kostym, skjorta och brouges i klassisk färgskala som marint, svart och grått. Trenden blir som snyggast när outfiten inte smiter åt, se bilderna högst upp. Den gubbiga trenden går även att kombinera med flera av höstens trender, vilket ni förmodligen kommer att märka i de kommande inläggen.

gentlemen

Galaxie, DIOR // Taboo, CHANEL // Kavaj, H&M // Skjorta, GINA TRICOT // Byxor, H&M // Pumps, SCORETT

Tycker man att det blir lite för maskulint med kostym och brouges så går det lika bra att matcha med en mer feminin blus samt pumps. För det där lilla extra rekommenderas en rosett runt halsen. Så vad säger ni om denna herr-trend, något för dig?