Aug 26 2013

IMG_2615IMG_2613 IMG_2609

Inne på Sephora i Barcelona gick jag på nitlott efter nitlott. Rouget jag ville ha från Too Faced var slut, höstkollektionen från Dior fanns inte inne, rouget jag spanat på från Nars var alldeles för dyrt, kollektionen från Marc Jacobs fanns inte (vet nu i efterhand att den bara säljs i Usa & Canada till att börja med) och inte hade dem Taboo från Chanel. Jag var en smula sur efter detta besök och inte blev det bättre av att jag aldrig hittade klänningen från Mango jag bloggat om.

Ingen shoppinglycka för mig! Tills vi går ner till köpcentrumet i hamnen och in på första bästa skönhetsbutik. Oh jo, Taboo fanns och på rea dessutom. Jag är galet nöjd med mitt köp och detta är verkligen ett unikt lack i min samling. Min oskuld från Chanel är tagen och vi får väl se om det är så bra som det sägs. Visst är det fint?

Swatch