Jun 26 2013

1340_Ask1340_Ask_m_Armband 1340_Rosa_armband

Lindex repriserar sin egen succé med att låta höstens stora designsamarbete med Matthew Williamson även innehålla ett Rosa Armband där hela vinsten går till kampen mot bröstcancer. Armbandet kan bäras av alla kvinnor i alla åldrar och finns att köpa i samtliga Lindex butiker och på lindex.com från och med den 4 oktober.

Årets Rosa Armband är ett feminint, twistat armband med en liten berlock i låset och det har en ljus rosa färg som lätt kan matchas snyggt till den unika designkollektionen som Lindex gjort i samarbete med Matthew Williamson. Kollektionen består av plagg och accessoarer för den modemedvetna kvinnan samt några plagg för den yngre fashionistan. Kollektionen släpps den 4 oktober i ett urval av Lindex butiker på kedjans 16 marknader samt på lindex.com, det Rosa Armbandet kommer att finnas i alla Lindex 470 butiker och 16 marknader. Armbandet kostar 100 kr och hela vinsten går till kampen mot bröstcancer.

Jag kommer definitivt köpa ett armband och det hoppas jag att ni också gör ♥