Jun 23 2013

IMG_1546

Ni kanske minns att jag köpte en rosa tränings-bh från H&M för ett par månader sedan? Nåväl den är min stora favorit i träningsgarderoben och det beror på färgen. Extra fin är den till en annars helsvart outfit. Efter att ha hökat över H&Ms webshop i flera dagar/veckor i sträck så lyckades jag till sist knippa två till. Skönt att ha ett extra lager och speciellt nu när man tränar fem gånger i veckan. Det går åt lite kläder kan man väl säga. I övrigt rekommenderar jag verkligen H&Ms träningskläder. Snygga, bra passform och ett härligt pris. Tyvärr det nästan alltid utplockat i storlekar online och i butiken här i stan. Med det sagt drar jag på mig en rosa bh och drar till gymmet. Trevlig söndag till er ♥

Ps. Vad säger ni om den nya funktionen jag lagt på bloggen här nedan? För rörigt? Bra och roligt?