Jun 22 2013

midsommar1

Klänning, TOPSHOP // Väska, MARC BY MARC JACOBS // Skor, MANGO

På midsommar ska man tydligen ha blommor i håret, well I´m not that kind of a girl. Det fick bli blommig klänning istället. Jag har sagt det förr men jag måste säga det igen, jag älskar verkligen den här klänningen. Så himla glad över att jag lyckades få tag i den. Ett av årens bästa köp helt klart. På tal om det, jag borde kanske sammanfatta mina bästa köp hittills i år nu när vi har kommit halvvägs, vad säger ni om det?

Hoppas ni hade en härlig midsommar och att ni inte mår allt för dåligt idag. Vår midsommar var perfekt. Grill med goda vänner, smarrig efterrätt och ett par glas bubblande vin. Härligt umgänge och härligt med äta-dag. Glöm inte att ni kan ställa frågor till mig nu i detta inlägg, tänkte svara på dem i början på nästa vecka.

♥♥♥