Jun 18 2013

instav25

Bjuder på ett par snapshots och bilder från instagram från min senaste vecka. Den har i stort sett bestått av att äta och träna haha. Men veckan har också bjudit på sol, värme, reafynd, nya böcker, sommarnaglar och mumsig sunlotion. Dessutom har jag invigt min nya fina kalender och det är alltid lite speciellt att börja på en ny. Speciellt om man startar med att skriva in tentadatumet för världens mest efterhängsna tenta, kalkylering. Nåväl, någon gång kommer jag väl i fas med fanskapet.

Nu kör vi ny vecka med midsommar och allt. Ska ni hitta på något speciellt? Här hemma blir det nog grill och mys med goda vänner. Annars så har vi precis startat vecka tre av vår utmaning. Vem hade gissat det för bara ett par veckor sedan att jag skulle träna fem gånger i veckan, inte jag iallafall. Nu har jag dessutom släppt maskinerna och kör fria vikter med min man. Konstigt nog så orkar jag mer med fria vikter men så tar det också betydligt bättre. Ikväll blir det dock en timmes zumba/afro.

Ha en fin vecka ♥