Jun 18 2013

essie1

full steam ahead – pärlemorsskimrande lila // the girls are out – sprudlande pion

sunday funday – mandarin med korallskimmeressie2

naughty nautical – marinblått skimmer // the more the merrier – juicy limegrön // rock the boat – skimrande franskt ljusblå

Essies sommarkollektion landar i butikerna vilken dag som helst så jag tänkte att vi skulle titta närmare på den idag. Kollektionen består av sex lack där alla utan ”the more the merrier” innehar skimmer. Lacken ligger som vanligt på 129 kr/st och återfinns hos bland annat Kicks, Åhlens och H&M. Essies beskrivning av kollektionen lyder;

Gör dig redo att stiga ombord på ett chict färgäventyr med milda men sprudlande ljusa och ultramjuka färgstarka nyanser som utstrålar enkel elegans. Segla smidigt in i sommaren med en cool kollektion som är perfekt för en classy kväll på stan klädd i en klänning med mer strandkänsla än “redo för röda mattan”-stil.”

Jag älskar kollektion med ett undantag och det är lacket ”the more the merrier” som verkligen inte känns som min färg. De övriga fem får dock gärna bo hos mig och jag ska se om jag kan få tag i ett lack iallafall. Älskar skimmerlack! Swatches kan ni se här. Vilken nyans skulle du välja?