May 12 2013

nyheter

Diorskin Nude Tan Paradise Duo, DIOR // Sjal, BY MALENE BIRGER //

Sneakers, NIKE // Linne, TOPSHOP // Klänning, River Island

Mina favoriter från den senaste veckan ser ni ovan. Dior har precis lanserat sin sommarkollektion och för en gångs skull så är det inte nagellacken som står på önskelistan utan istället denna duopalett med bronzer och rouge. Hur fin är den inte?! I övrigt så har jag fastnat för scarfs med rosa influenser och ska se om jag hittar något snarlikt på Mango som jag kan köpa. Perfekt färgklick till en annars svart outfit. Linnet från Topshop skulle jag gärna använda till både vardags och träning. Burn out är en favorit hos mig. Klänningen är så fin och även om jag inte passar i gult så gillar jag den verkligen. Perfekt modell på den också. Till sist står ett par nya träningsskor på önskelistan. Jag vill ha ett par vardagssneakers i stil med Nike Free som jag har på mina skor jag använder på gymmet. Tyvärr är det inte prio ett för plånboken just nu så jag får liksom bara försöka gilla mina gamla (och extremt fula) Adidas.

Har ni sett något fint i veckan?