May 12 2013

Isadora sugarcrushnails_summer2013_bild_i_text2Isadora lanserar en ny kollektion av nagellack med namnet Sugar Crush. Kollektionen består av 10 olika färger, vilka ni ser ovan, och lacken är så kallade effektlack. Till skillnad från OPIs liquid sand så blir dessa lack mer åt det sockriga hållet. Alltså mer likt Zoyas effektlack eftersom OPIs ger en sandpapprig yta. Hur som haver! Över dessa lack använder man inte topplack då effekten försvinner men Isadora säger själva att Sugar Crush ska ha en hållbarhet på upp till 7 dagar. Kollektionen bör lanseras snart och jag kan tänka mig att priset är ungefär detsamma som övriga lack från märket, alltså inte över hundralappen. Jag skulle gärna sätta tänderna i hela kollektionen men om jag måste välja så är jag allra mest nyfiken på 120 Candy Crush, 122 Love Crush, 124 Coral Crush, 128 Ocean Crush och 130 Pool Crush.

Vilken färg skulle du vilja testa?