Apr 05 2013
t
Den senaste tiden har det ju varit populärt med så kallade ”sannings”-inlägg i bloggosfären och jag tänkte faktiskt hoppa på trenden. Kanske får ni veta något nytt om mig. Så här kommer åtta sanningar:

 

1. Två av mina största rädslor är höjder och spindlar. Det räcker med att jag ser ett kort taget från en hög höjd för att jag ska få svindel. Och jag kunde inte spela banan i Lego: Sagan om ringen med spindeln (ni vet i filmen när Frodo blir spindelmat) utan att må psykiskt illa. Så rädd är jag.

 

2. Jag har bara ett år kvar på min ekonomutbildning och är därmed panikslagen inför framtiden. Vart ska vi bo? Tänk om jag inte får jobb? Bara tanken på att lämna mitt trygga Kalmar ger mig hjärtklappning.

 

3. Och av sanning nummer två kan vi konstatera att jag är ett kontrollfreak utan dess like. Nästan lite tvångsmässigt beteende ibland. Spelar man kort med mig så måste jag rätta till kortleken hela tiden så att den ligger i en exakt fyrkant.

 

4. För ett par år sedan läste jag en KY-utbildning med inriktning på psykosocialt arbete men hoppade av ett år innan examen för att jag inte trodde tillräckligt mycket på mig själv. Det ligger mig dock väldigt varmt om hjärtat och i framtiden vill jag mer än gärna jobba inom psykiatrin.

 

5. Jag har fyra tatueringar (bilder på dessa hittar ni under kategorin Ink) men vill givetvis göra fler. Drömmen vore en sleeve men jag vet inte riktigt hur jag ska utforma den så det får vänta. En femte ligger dock i planeringen och det blir ytterligare en hyllningstatuering.

 

6. Barn finns inte med i min framtidsplanering. Någonsin.

 

7. Min mormor dog i cancer för tio år sedan och hon var den viktigaste människan i mitt liv. Jag saknar och sörjer henne varje dag. Jag har dessutom extremt dåligt samvete för att jag aldrig berättade för henne vilket ljus hon spred i mitt liv.

 

8. Ibland när jag inte har fått en enda kommentar på hela dagen så brukar jag testkommentera bloggen bara för att se att det fungerar. Vilket det alltid gör så då känner jag mig bara dum.