Mar 27 2013
daynightv12_51533f32e087c35dce91da96
NIGHT: Jacka, MANGO // Linne, ESTRADEUR // Armband, SOPHIE BY SOPHIE // Skor, NELLY // Väska, MICHAEL KORS // Byxor, TOPSHOP  ///  DAY: Byxor, TOPSHOP // Kavaj, H&M // T-shirt, H&M // Skor, CONVERSE // Ring, NELLY // Väska, GINA TRICOT

Jag har snöat in mig på randiga byxor och jag älskar verkligen de från HOPE som jag bloggade om tidigare idag. Men jag valde att göra ett day & night – kollage med tajta stuprörsvarianter från Topshop. Till vardags skulle jag matcha med lös t-shirt, kavaj och converse. Tonade accessoarer och en fräck väska. Till kvällen skulle jag i stället köra på ett lösare linne, cool jacka (denna från mango är i mocka och skinn), klackar samt en färgglad väska. Åh ja, jag ser det framför mig. Magiskt!
Vad säger ni, tumme upp eller ner?