Oct 02 2012

bild_2012-10-02_kl_1631_506afdad9606ee5e672baed6

Hej på er. Har varit i skolan från tidig morgon till precis nyss. Har haft mitt slutseminarie för den individuella uppgiften, jag känner att jag fick bra feedback och det viktigaste av allt – I passed. Nu ska bara resultatet på grupparbetet och tentan komma sen är jag klar med denna kurs för alltid. Jag är i allafall klar for now. Ska göra kursutvärderingen nu och sen tänker jag lägga mig i soffan, vill inte se mitt skrivbord på minst tre dagar. Tänker fira med godis samt ta igen mig serier jag inte har hunnit titta på än, tex ensam mamma söker och revenge. Alltså revenge, som jag har längtat. Kanske ska leka lite med min nya telefon också hihi. Kommer sova inom två timmar, har inte varvat ner på fem veckor.

 

Vad ska ni hitta på i kväll?