May 18 2012

namnlost-1_204388889

1. Nämn tre saker som du är stolt över hos dig själv?
Först och främst är väldigt stolt över att jag överlevde mig själv och sen är jag väldigt stolt över min beslutsamhet samt min ärlighet.2. Vad är dina sommarplaner?
Mina planer för sommaren är att jobba så mycket som det bara går, för som en del av er vet så finns snart inte jobbet kvar. Jag är ledig ett par veckor innan skolan börjar och då ska jag bara vara med min fina sambo. Ta dagen som den kommer!
3. Vilka länder har du besökt?
Åh jag är så tråkig! Jag har endast besökt Danmark och Tyskland. Men snart även Grekland 🙂
4. Nämn ETT drömresemål?
USA är ett av mina drömresemål. Självklart vill jag uppleva New York, San Francisco och Los Angeles men även Miami. Det senare har varit min dröm sen flera år tillbaka då jag skulle vara världens lyckligaste tjej om jag fick knata in på Love Hate Tattoo Studio (Miami Ink) och tatuera mig hos Ami James!
5. Nämn EN inspirationskälla när det kommer till kläder/mode/stil?
Den bästa inspirationskällan för mode är enligt mig Stockholm Streetstyle. Vet inte hur många procent av mina inspirationsbilder som är hämtade där. Rätt många skulle jag tro!

6. Vad grillar du helst i sommar?
Min grilltallrik får gärna bestå av något gott kött och majskolvar (enda gången jag äter majs).

7. Favoritglass?
När det kommer till glass har jag flera favoriter! Gäller det ”styck-glassar” så är det Sandwich och 88:an som alltid går hem, gäller det dock ”bägare” så är Ben & Jerrys Chocolate Fudge Brownie en oslagbar vinnare.

8. Hur många par skor har du?
Åh här fick jag minsann räkna lite. I vår lägenhet har jag sammanlagt 50 par skor som bor lite här och där. Jag har dock inte räknat alla i källaren men det är minst lika många om inte mer. Fler lär det bli haha.

9. Kan du visa en bild på dig själv som du tycker beskriver dig bra?
Det här var en kluring! Eftersom jag konstigt nog inte kunde hitta en bild på mig med en närvarande godis eller chipspåse (något jag äter varje dag) så fick det bli denna ovan. Vet inte riktigt om den beskriver mig så bra egentligen men det är väl så här jag är när man lär känna mig. Lite spexig, galen och alltid med där peacetecknet i vädret när en kamera dyker upp. Jag är otroligt blyg i nya sammanhang och med nya människor men ja, jag mjuknar upp efter ett tag.
10. Hur ser din perfekta lediga sommardag ut?
En perfekt ledig sommardag startar med en sovmorgon, sen avnjuter jag en lite extra lyxig frukost framför våra bästa år (japp, jag följer). Resten av dagen blir spontan. Är det fint väder tar jag gärna min kärlek i handen och går ner på stan för en glass. Framåt kvällen vore det mysigt med lite grillning eller häng med fina vänner på någon uteservering. Regnar det så gör det mig inget, för då kryper jag gärna ner i soffan och kollar om serier som SATC eller Vänner.
11. Vem skulle du helst vilja byta liv med för en dag?
Om jag får vara ytlig så skulle jag gärna vara Caroline Blomst för en dag. Tänk att få välja och vraka mellan hennes Balenciagaväskor. Annars skulle jag gärna vara kille för en dag.Tusen tack för utmaningen Anna! Mina elva frågor som jag skickar vidare till: Alexandra, Frida, Johanna, Anni & Rebecca (samt alla andra som vill anta utmaningen, lämna en länk här i inlägget till din lista :)1. Om man snokar i din väska, vad hittar man då?
2. Hur många kuddar sover du med?
3. Vad spenderar du helst pengar på?
4. Vad är din högsta önskan just nu?
5. Om du var kille för en dag, vad skulle du då göra?
6. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
7. Vad är du mest vs. minst nöjd med hos dig själv?
8. Hur ser den perfekta skon ut?
9. Om du vann 1 miljon kr, vad gör du med pengarna?
10. Vilka är dina senaste tre köp?
11. När mår du allra bäst?