May 20 2012

img_4933_203180411

 

Här kommer del två i följetången ”Vad köpte Alex för sitt megastora presentkort på Nelly?” Ni har ju förmodligen inte missat del ett. Vad köper man egentligen för ett presentkort på 5000 kr? En del skulle säkert köpa något riktigt dyrt, själv är jag smålänning (dvs snål) och vill gärna ha så mycket som möjligt för pengarna men ändå satsa på saker jag aldrig skulle unna mig i vanliga fall. Produkterna ovan är lysande exempel på det!

 

Duschcremerna från I Love har jag velat testa hur länge som helst så nu klickade jag hem två stycken och dem känns rätt lyxiga. Egentligen kostar inte ”nailtwist” och ”scented nail polish remover” så mycket (49:- resp 29:-) men är ändå två saker jag aldrig skulle köpa, för det känns onödigt. Jag är iallafall himla nöjd med båda då de var över förväntan och nu har jag funnit två nya favoriter. Har ni inte testat så gör det!

Klickade även hem ett nagellack från O.P.I i färgen ”Bubble Bath”. Första gången jag testar O.P.I och färgen är det perfekta vardagslacket som jag har letat efter (så här ser det ut på). Komiskt nog fick jag hem ett franskt manikyrset från DV bara någon dag efter att detta paket kom hem så nu har jag två flaskor med ”Bubble Bath”. Nog för att jag älskar nagellack men det känns rätt onödigt med två flaskor av samma färg (när flaskorna ändå är rätt stora), så jag funderar på att köra en liten give away här på bloggen med en flaska och lite annat smått och gott. Skulle det vara intressant?