Feb 06 2012

fashionagainst_188124424

Säker sex är ett budskap som varje ny generation behöver höra enligt H&M. Därför lanserar dem nu sin femte ”Fashion Against AIDS” – kollektion för att samla in pengar och skapa medvetenhet om HIV/AIDS bland unga människor. Kollektionen kommer att finns över hela världen samt online från och med den 26 april och i vanlig ordning hittar man kollektionen på Divided – avdelningen. Årets kollektion är baserad på etniska influenser från olika kontinenter.Jag brukar normalt inte gilla denna typ av stil då den oftast känns för plottrig för min egen del. Men jag har trots det lyckats skaffa mig ett par favoriter i kollektionen, bland annat det gråa linnet, den svarta klänningen samt de denimblåa jeansshortsen.

Kommer ni att köpa något?


bilder: H&M /Image gallery
kollage: Fashionink.se