Feb 07 2012

day-night-hm-herr_188219425

Day: Kavaj, Gina Tricot / Ryggsäck, Modekungen / Boots, Scorett
Night: Kavaj, Topshop / Träklackar, Topshop / Väska, Gina Tricot
Ni har säkert redan sett denna t-shirt från H&M Herr (april) på ett antal bloggar, men jag vill ju inte vara sämre haha. Nä skämt å sido, jag tänkte visa hur jag hade matchat denna t-shirt till både vardags och till fest. För det första hade jag valt att köpa t-shirten i största storleken då jag tror att den passar sig bättre som klänning än t-shirt. I övrigt så ser ni ju ovan hur jag hade tänkt matcha den och stilen är rätt ”ruffig” vilket jag gillar att bryta av min klassiska stil med.För övrigt måste jag bara säga att oj så roligt det är att sitta med photoshop nu när datorn har större minne. Förr ville datorn i stort sett dö varje gång jag startade photoshop nu är det lekande lätt! Har ni saknat mina kollageinlägg?