Nov 08 2011

toppbild_174051658

Nu är det som bekant en ny månad och därmed väntar också en ny recension från Yves Rocher. Igår fick jag hem ett paket (gåvor för recension) med SPA-produker som ska testas. Detta kunde inte komma mer lägligt än nu i höstrusket.  Återkommer med ett uttlåtande när jag har testat produkterna.Orientalisk duscholja”Med denna orientaliska duscholja kan du uppleva den välgörande, exotiska känslan av den traditionella hammam-ritualen varje dag. Duscholjan innehåller ekologisk marockansk arganolja från Marocko och blir till en härlig lätt mjölk på din hud. Arganoljans vårdande egenskaper lämnar huden mjuk och sammetslen.”

Vårdande arganbalsam”Vårdande arganbalsam förenar den ekologiska arganoljan med den essentiella ekologiska oljan från apelsinblomman som alltid har uppskattats för sina lugnande egenskaper. Den krämiga sammansättningen, som smälter in i huden på ett enastående sätt, omsluter dig med en underbar doft av apelsinblomma. Din hud återfår sin mjukhet och blir oemotståndligt sammetslen.”

Orientalisk peeling”Orientalisk peeling för sammetslen hud förenar ekologisk arganolja med mjuk marockansk lera till en intensivt exfolierande effekt, för detta pulver med argankärnor. Smörj in den fuktiga kroppen med denna konsistens, frottera sedan och skölj till slut rikligt. Du kommer att upptäcka din hud på nytt, den blir oemotståndligt mjuk och som återuppväckt genom denna doft från Orienten.”