Oct 16 2011

img_2945_169672043

Dem senaste dagarna så har jag fått flera frågor om hur det är att beställa från E.L.F

För det första så tillkommer ingen tull då varorna skickas inom EU. För det andra så kostar frakten runt 50-60 kr, dvs ungefär som en normal frakt. Mitt tips till er är att omvandla pundet till kr på antigen forex.se eller valuta.se. Ni får då en ungefärlig slutsumma att gå efter.

Har ni några fler frågor om E.L.F så ställ dem här så ska jag svara på dem senare.


Fråga: Är sminket bra?
– Allt är relativt. Jag tycker att det är ett prisvärt smink och eftersom det inte kostar så mycket så är det värt att testa. Jag gillar framför allt ögonskuggorna och rougen. Jag har även en mineralfoundation där ifrån men då jag inte har något annat att jämföra med så kan jag inte säga bu eller bä. Nagellacken var en stor besvikelse för mig, men jag har hört att väldigt många andra har varit nöjda.Till Sanna: Du har rätt det är den svenska sidan som du har kikat på. Tror dock det är när du ska betala som det blir till pund igen. Kanske är helt ute och cyklar.